good golly, miss molly.

Jag är i Malmö hos min bror. Min stackars brorsson har mått dåligt idag. Jag hoppas innerligt på att det inte är maginfluensa.
Idag har jag sett tre avsnitt av Cougar Town, skaffat mig Google Calendar, sorterat tvätt och läst en del. Egentligen skulle jag även gjort en historia-uppgift och tvättat. Men historian kan vänta till imorgon. Och tvätten.. ja.. Den står i källaren och jag vågar ärligt inte hämta den. Jag har använt tvättstugan där nere nu en del när jag varit här, men det har inte varit utan skräck och svordomar. Det är så hemskt läskigt där nere. Förråd med galler och kedjor, små trappor upp och ner och korridorer åt alla håll. Man måste vrida om en nyckel i hissen för att komma ner där. Våningen heter "-1". Och det är mörkt som i graven utanför fönstret i hissdörren när man kommer ner. Helst vill man bara trycka på stopp innan man kommit så långt ner att det går att öppna dörren.
Vilka bekymmer...

Häromdagen klickade jag hem en jacka från H&M. Jag tänkte att det kanske var dags för en skinnjacka. Jag har aldrig förälskat mig i trenden, men har ofta tyckt att det varit himla tjusigt på andra. Och så är det ju varmt. När andra har gått i skinnjacka på sommarnätterna har jag desperat försökt vira min kofta ännu ett varv runt kroppen. Ganska dumt. Jag tänkte att jag definitivt borde testa åtminstone, och det passade utmärkt nu när man fick 100kr rabatt. Idag fick jag ett sms om att mitt paket ligger och väntar på Preem i Sösdala. Ska bli spännande att se om vi tycker om varandra. Jackan och jag.

Nu ska jag avnjuta mitt kaffe. Fy fan vad gott.
SAn
2010-03-18 @ 00:45:00
URL: http://www.mynameissan.blogspot.com

Älska skinnjacka! :) Man blir en finis i en skinnisjacka ;)Sv: Tack för alla kommentarerna! :) Jag saknar oxå Maja, Fritz och Elliot. Och ännu mer nu när jag suttit och satt in foton i mina fotoalbum. Dom är verkligen dom sötaste kisebebisarna jag någonsin varit med om. jag vill ha dom igen! <3 snyft, snyft..

SAn
2010-03-18 @ 02:26:11
URL: http://www.mynameissan.blogspot.com

sv: haha, ja fast en vecka är nog max för en fin och kär orkidé ;P. Jag menar, sen är det på tiden med mer kärlek och näring :)..Man vill verkligen äta upp bodybuttern! Den luktar precis som citronfromage så man blir så himla sugen! :O

Mm, du får checka in kavajen på fredag och säga vad du tycker om den.. jag gilla den :) till en randig tröja under så är den supernajsig ;) PussPs. Skulle inte du lägga dig för typ.. en halvtimme sen?! :O

SAn
2010-03-21 @ 20:20:08
URL: http://www.mynameissan.blogspot.com

sv: Tack! :) Jag blev ganska nöjd faktiskt :)

Hmm, vad konstigt. Både jag och Jim har ju Chrome och vi kan se det...kajsa
2010-03-22 @ 21:06:45
URL: http://aenigma.blogg.se/

Cougar town får mig att garva som jag inte gjort på länge åt ett program.

SAn
2010-03-22 @ 23:15:11
URL: http://www.mynameissan.blogspot.com

sv: Haha, sedär! :) Alltid ger det något att diskutera html ;)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0