how you'd love to have a little thing with which to play. but love wont get you very far. today be still your beating heart, you'll have to keep on feeding it tomorrow and tomorrow and tomorrow.


Den här dagen verkade bli så bra när vi tog en tur till Hässleholm, beställde synundersökning till mig och kom ett steg närmre mina nya fina glasögon. Sen köpte mamma en helt fantastiskt söt liten paljetthatt till mig som jag haft på mig hela dagen. Vi hälsade på Millan & Elin och deras underbara kisar och deras halvdöda, soffliggande pojkvänner och blev bjudna på kaffe. Med oss hem sen hade vi kaffebröd från bageriet och tok-mycket godis från macken i Sösdala. Efter lite ris och sötsur kyckling som smakade lika gott idag som igår kom Micke, Eva-Lena & Felix på besök över lite kaffe, men  de åt inte i närheten tillräckligt mycket av alla godsaker vi hade behövt hjälp att bli av med. Sen såg jag och mamma på ett inspelat avsnitt av The Legend of the Seeker som är en jättetöntig fantasy-serie. Jag älskar den!

Innan melodifestivalen gick jag upp för att titta till Facebook. Man kan ju omöjligt veta hur det står till där om man inte tittar efter då och då. Katten i lådan, ni vet. När jag satte mig ner tog jag av mig hatten. Jag tog av mig den och la den fint på hyllan bland de andra hattarna. Det skulle jag aldrig gjort! Det har varit en skitkväll sedan dess, i en ständig kurva neråt. Det var bara ca tre timmar sedan. Nu vågar jag knappt vara uppe längre. Jag tror jag går och lägger mig och läser. Vi ses imorgon. Hoppas jag.

after all the boys & girls that we've been through..


Denna kvinnan har letat sig in i mitt hjärta. Rakt in i det rum där jag och Amanda Palmer brukar misshandla obskyra instrument, shotta whiskey och flasha oss i fönstret för grannarna. Hon får mig att vilja ha underkläderna utanpå kläderna, skrika istället för att sucka och jobba som gatuartist i Tyskland. Istället går jag runt i alla mina olika obskyra huvudbonader hemma, har mina 13,5 centimeters klackar när vi handlar och bönar och ber frisörskan om en undercut. Egentligen har jag bara hattarna, maskeradöronen, allt flor och alla masker och diadem på mitt rum för jag får inte lov att ha dom någon annanstans för pappa. Jag dog nästan på kuppen (läs i halka och snö) när jag fönstershoppade i Lund häromveckan och när min frisörska vägrade mig en undercut sa jag tvärt och bestämt "- okej..".
Jag är inte särskilt cool. Men Lady Gaga är.
Godnatt.

the girl with the flaxen hair.

Det har varit en spännande dag av glasögon-provning, spontan-klippning och borttappande av bilnycklar utanför Willys i Hässleholm. Allt löste sig som tur var till det bättre. Jag har valt ut två nya bågar som jag successfully har önskat mig i födelsedagspresent, min nya frisyr är supertjusig och nycklarna återfanns till slut så vi kunde åka hem. Min lillasyster klippte av allt sitt långa hår till en jättekort frisyr. Sjukt modigt och sjukt snyggt! Mamma klippte etapper i sitt långa hår, det ska bli kul att jobba med, lockar kommer göra sig superfint i det!
Efter en god pastasallad som jag slängde ihop med lite penne, grillade paprikor, quornbitar och stekta champinjoner med en kall sås till gjord på kräm fräs, ajvar och mango chutney, tänker jag nu avnjuta en kopp kaffe framför tv:n. Nedan följer ett foto på den nya frisyren, tagen med webcam för jag är lat idag!;P
Puss på er!

Jag är egentligen inte så pittögd, det kom en skugga i vägen..=P

RSS 2.0