come on, kitty, come on.

Hahahaha, aaah, jag döör vad kul!XD Marius är hög på kattmyntegodis!!XD Mamma och jag skulle sätta på honom sitt nya halsband, vilket måste sys fast annars är det borta igen om ett par dagar. Jag försökte hålla honom och distrahera honom med godis, men det blev nog liite för mycket av det goda haha. Önskar jag hade filmat det, han var såå söt när han plötsligt blev helt galet kelsjuk och sträckte ut sig på golvet och åmade runt på rygg haha. Han har aldrig gjort så förut, hoppas han fortsätter med det, en kisemage är det mysigaste som finns i hela världen!^^ Och jag ska vara lite snålare med det där godiset i fortsättningen;P

en åsikt och en playlist.

Jag tycker om ordet 'mysigt' som ett konstaterande. "Trevligt" kan lätt uppfattas ointresserat, "angenämt" låter lite väl högtravande, även från mig kommande, och "skönt" känns närmst perverst. Det senare kan lätt skapa en obekväm stämning, beroende på vad du refererar till. Om man inte råkar befinna sig i sina mellersta tonår för där verkar "skönt" numera även betyda "najs". Yeah, I'm down with the kids..
Skönt! (?)
Här är vad jag har lyssnat på de senaste dagarna.

pathetique adagio cantabile.

f: Roland for Make Up Institute Stockholm
makeup by me


Självömkan känns som en jättedålig idé en lördagskväll. Jag lyssnar på klassisk musik och läser bloggar. Det står en cider på bordet med knappt nämnvärd alkoholhalt. Då och då tittar jag ont på de tre högar böcker och filmer som nu skymmer mitt fönster. Min gamla tv-möbel är borta och min nya tv-möbel är en tv-bänk, det vill säga utan hyllor. Jag kommer att bli tvungen att ta itu med dem imorgon. Ikväll är det dock lördagskväll. Ska nog se mig omkring efter en sevärd film. "Slå ihjäl tid eller dö med den", läste jag nyss. Det var inte särskilt muntert skrivet.
RSS 2.0