get well soon, MJ.

Jag är så hungrig nu att jag skulle kunna tänka mig att ta en tugga av min ena arm. Sådär, nu är jag inte hungrig längre. Kvällen i går var riktigt skoj! Jag och don't-drink-and-diet-My drog till Hässleholm och Kings Head där Lennie, aka DJ Prissen, spelade skivor på uteserveringen. Det var klart ett kärt återseende! Gick loss på dansgolvet med en snubbe som faktiskt kunde dansa. På riktigt! Träffade lite Tjörnarpsbor och lite nytt folk. Gjorde en favorit i repris i en gymnastiksal. Bisarrt men kul. Riktigt lyckad kväll sammanfattningsvis! Morgonen idag var lite dryg dock. Tydligen är det något slags svart hål i kollektivtrafiken mellan klockan sex och elva en lördagförmiddag som denna. Var först fast i Hässleholm och gick sen på en nit när jag tog bussen till Sösdala för att upptäcka att ingen buss gick vidare därifrån. Inte ens den som faktiskt skulle ha gått dök upp. Det är tur att man har en snäll pappa. Jag vet inte hur länge till jag överlevt i mina håliga svarta strumpbyxor.

Nu börjar det äntligen bli fart på grillandet här. Fisk, kyckling, nypotatis, oh my.

xx

Dum i huvudet.

Min portfolio är en katastrof! Den är helt jävla värdelös. Jag behöver seriöst uppdatera den, jag kommer aldrig få ett jobb annars. Jag ska bara invänta en dag då jag känner mig motiverad. Inspirerad. Det är det jobbigaste med att ha ett kreativt yrke, är man inte inspirerad är det inte roligt. Fy fan vad jag gnäller. Så jävla omoget! En käftsmäll skulle jag ha.. Och jag är ju ändå jävligt duktig på det jag gör så vad fan klagar jag om? Och hur många jobb får jag om jag inte söker? Jag kan ju inte undvika att söka de jobben jag har yrkesutbildning till för att jag är rädd att de inte ska tycka om min portfolio! Skulle det vara bättre att söka jobb jag inte vill ha? Jag är helt jävla dum i huvudet..

Ikväll ska jag till My och ha myskväll. Fast hon går på superextremdiet så hon dricker inte öl, utan vatten och hon äter inte chips, utan bananer. Bieffekter av den här dieten är bland andra att man utvecklar mer hår på kroppen och börjar så småningom stundvis gå på knogarna. Men det är hon säkert medveten om, så länge man är smal till beachen liksom.

Nu ska jag duscha för jag luktar illa.

XX
RSS 2.0