Tillbaka till startsidan

get well soon, MJ.

Jag är så hungrig nu att jag skulle kunna tänka mig att ta en tugga av min ena arm. Sådär, nu är jag inte hungrig längre. Kvällen i går var riktigt skoj! Jag och don't-drink-and-diet-My drog till Hässleholm och Kings Head där Lennie, aka DJ Prissen, spelade skivor på uteserveringen. Det var klart ett kärt återseende! Gick loss på dansgolvet med en snubbe som faktiskt kunde dansa. På riktigt! Träffade lite Tjörnarpsbor och lite nytt folk. Gjorde en favorit i repris i en gymnastiksal. Bisarrt men kul. Riktigt lyckad kväll sammanfattningsvis! Morgonen idag var lite dryg dock. Tydligen är det något slags svart hål i kollektivtrafiken mellan klockan sex och elva en lördagförmiddag som denna. Var först fast i Hässleholm och gick sen på en nit när jag tog bussen till Sösdala för att upptäcka att ingen buss gick vidare därifrån. Inte ens den som faktiskt skulle ha gått dök upp. Det är tur att man har en snäll pappa. Jag vet inte hur länge till jag överlevt i mina håliga svarta strumpbyxor.

Nu börjar det äntligen bli fart på grillandet här. Fisk, kyckling, nypotatis, oh my.

xx

Dum i huvudet.

Min portfolio är en katastrof! Den är helt jävla värdelös. Jag behöver seriöst uppdatera den, jag kommer aldrig få ett jobb annars. Jag ska bara invänta en dag då jag känner mig motiverad. Inspirerad. Det är det jobbigaste med att ha ett kreativt yrke, är man inte inspirerad är det inte roligt. Fy fan vad jag gnäller. Så jävla omoget! En käftsmäll skulle jag ha.. Och jag är ju ändå jävligt duktig på det jag gör så vad fan klagar jag om? Och hur många jobb får jag om jag inte söker? Jag kan ju inte undvika att söka de jobben jag har yrkesutbildning till för att jag är rädd att de inte ska tycka om min portfolio! Skulle det vara bättre att söka jobb jag inte vill ha? Jag är helt jävla dum i huvudet..

Ikväll ska jag till My och ha myskväll. Fast hon går på superextremdiet så hon dricker inte öl, utan vatten och hon äter inte chips, utan bananer. Bieffekter av den här dieten är bland andra att man utvecklar mer hår på kroppen och börjar så småningom stundvis gå på knogarna. Men det är hon säkert medveten om, så länge man är smal till beachen liksom.

Nu ska jag duscha för jag luktar illa.

XX

ego.

Det här är förresten jag. Och ibland känner jag mig precis så störd som jag ser ut.


midsommarfitta.

Tänk att kunna säga ja till allt. Om man ville, när man ville. Hade inte det varit helt fucking jävla underbart så säg!? Jag kan det där med att säga ja fast jag inte vill och ibland när jag inte ens kan fullfölja det jag sagt ja till, Ibland har jag sagt ja utan att ens sagt det och finner mig själv i situationer jag definitivt gått med på men absolut inte haft någon aning om att jag gjort det. Ibland börjar jag bara skriva saker utan att egentligen ha den blekaste aning om vad jag pratar om. Lite som nu. 

Ursprungligen tänkte jag på en roadtrip till Amsterdam jag skulle vilja tacka ja till men inte har råd med. Eller ja, från allra första början, då jag faktiskt bestämde mig för att skriva ett inlägg här, tänkte jag tillbaka på hela idén jag hade med denna bloggen. Från allra första början. Jag skulle inte uppge namn eller andra avslöjande kontaktuppgifter och aldrig skriva hela namn på personer jag nämnde i bloggen. Inga foton på mig själv eller folk jag kan förknippas med skulle finnas här och ingenstans skulle jag göra reklam för bloggen. Allt detta för att jag skulle kunna skriva exakt vad jag tänkte. Det fungerade sådär. Främst kanske för att jag har ett ganska stort ego.


Fittakukhoraslynafuckingjävlarövhål.Sådär!..... Fantastiskt förlösande!=)

RSS 2.0