Fredag hela månaden.

Kate Moss nya kollektion för Top Shop släpptes idag och jag kommer på mig själv med att inte haft en tanke på att ens kolla in den. Jag som hade tänkt att den här bloggen skulle återspegla mitt stora intresse för mode. Ofrivilligt dyker refrängen till Afasi & Filthys låt, "Jag kunde inte bry mig mindre", upp i mitt huvud, och fastnar som a broken record på just den meningen. Och det skrämmer mig lite. Trots att en ganska stor procentandel av min tankeverksamhet, alltid har varit, och är, relativt ofrivillig, slutar jag aldrig att förvåna mig själv över hur snabbt jag både finner och släpper ambitioner.
Men det stör mig inte direkt. Det berör mig väldigt lite över huvud taget. Väldigt lite når mig just nu.

Jag hade valt att skriva mer utförligt om min dag, vilket var den  ursprungliga tanken..
En dag som för övrigt varit stundvis riktigt angenäm. Fantastiskt vackert väder, lunch med mamma, San och Sans mamma. Jag lärde känna, och hade en rolig stund med en kollega, som jag totalt missbedömt, och det visade sig att både misstag och slutsats var ömsesidig. Köpte en jättesöt kjol. Satt på balkongen för första gången på månader.

..Men jag orkar inte.

Imorgon är det fredag!


Ignorera nedanstående.

Alltså jag jobbar lite på en ny blogg, för jag blir tokig på den här. Dels för att uppladdningen av bilder aldrig fungerar som den ska och dels för att nu har jag verkligen inte skrivit så mycket och ofta som jag tänkt i den här, så nu känns det som att jag måste börja om igen, för så mycket händer i mitt liv just nu att jag skulle aldrig orka att återberätta allt. Världens längsta mening..
Ignorera ovanstående.

Jag är en ja-sägare. Idag tackade jag nej. Artigt men bestämt nej, till ett förslag jag får förbryllande ofta nu för tiden. Jag var jättestolt över mig själv! Tills jag insåg att jag bara sagt nej för att bevisa för mig själv att jag kunde och för att slippa riskera att behöva göra det senare när det inte alls är lika enkelt, som det faktiskt visade sig att vara. Sen när vill jag ha det tryggt och enkelt? Jag konstaterade tyst för mig själv, och högt för min bästa vän San, att jag är helt jävla dum i huvudet.
Ignorera ovanstående..

Jag kan styrka min teori om att jag förmodligen är milt retarderad med att berätta vilken soppa jag kokat ihop för imorgon. Den involverar alla ångestfödande tankar i mitt huvud just nu och det faktum att jag samlat alla fysiska ingridienser till ett och samma ställe, och en och samma tidpunkt.
Medtag haklapp för det kommer bli messy..
Ignorera ovanstående;P


PS: några roliga april-skämt att dela med dig av? en killkompis kom ut ur garderoben idag och gjorde anspråk på ett av mina ragg, bara för att steppa raka vägen in i garderoben igen med en ursäkt om att det är första april. (jag vet att du är gay, T) mahaha.
RSS 2.0