one more time.. we're gonna celebrate, yeah!

Min Julafton i några få bilder:

(Klicka för större)Min storebror Kim och min systerson Sebastian var där.


Mamma i sitt nya fina halsband och en tokig lillasyster.Elin var också där. Och Minnie Mus.

Vi tittade på Kalle Anka, åt mat, öppnade julisar, åt gröt och sen spelade vi ett nytt sällskapsspel som mamma köpt. Jag är väldigt tacksam för vår mysiga jul hemma. Inklusive den stökiga uppesittarkvällen på lilljulafton där allt är härligt kaosartat och presentpapper flyger genom luften och kaffet flödar tills alla är fnittriga och hyperenergiska. Det finaste med jul är att man får vara så nära sin familj i en så übermysig atmosfär. Men nu är julen över för i år och imorgon blir det nyårskalas hos San & Jim. Det kommer bli awesome, det känner jag på mig!^^

i don't care what people say. think of me what you will, i'll be here.


Helt galet gott! Det är lätt värt att göra egna pizzor istället för att köpa färdiga. Det går fort, är supergott och man vet exakt vad man stoppar i sig. Är man lite lat kan man köpa pizza-kit med färdig deg och tomatsås, det är det jag har använt här. Jag gjorde såklart det mest för att det kändes lite nostaligskt *hosthost*. Jag tänker inte tråka ut er med detaljer utan jag ska snabbt lista vad jag använt istället.
  • Pizza-kit med färdig deg och tomatsås (no shit sherlock..)
  • Strimlad kalkon (slut på grisätandet igen)
  • Körsbärstomater
  • Färska champinjoner
  • Bladspenat (på pizza no2)
  • Mozzarella
  • Oregano
  • Crema di Balsamico med Hallonsmak
Ett litet tips bara........
Mjöla botten av pizzan om ni inte tycker om bakplåtsspapper....-.-

allt jag gillar upphör. passa dig, jag gillar dig.

Jag har gott om blogg-ångest för tillfället, jag har försummat den löjligt länge nu. Jag gör ju mest det här för min egen skull, för att det är roligt i efterhand men ibland när tiden är knapp är det svårt att komma ihåg det. Jag hade fått en snäll gliring av min bärre San nu såg jag, (hennes väldigt mycket bättre blogg hittar ni här) så nu får det väl vara slut på eländet. Jag har en sparsam hög med bilder från julen som jag ska redigera och dela med mig av snarast men idag tänkte jag visa upp ett urval av rea-fynd och mjuka klappar.

Snart är det nyårsafton med bubbel och baluns! Själv ska jag vinka av det senaste årtiondet med vänner som funnits med långt innan millennieskiftet, ett par som dykt upp på färden och en och annan ny bekantskap. Hämtmat, nostalgiska spellistor och mumsiga fruktdrinkar står på schemat än så länge och jag vågar mig på ett litet glädjeinspirerande hopp om att denna nyårsafton kommer bli bra!

Gina TricotGina TricotGina TricotGina Tricot (klänning)
Gina TricotH&MH&MH&MJag trodde att det var ett räddningsfordon först när den stora lastbilen ilsket blinkade förbi i ögonvrån och svängde in på helt fel väg. Vi var på väg hem igen och jag tittade bort just då, mot motsatt håll. Jag hade stirrat rakt dit när vi passerade på vägen in och det hade huggit till i bröstet på ett sätt det inte gjort förut. Men det är ju såklart annorlunda nu. Jag måste ha reagerat för mamma redogjorde utan vidare konversation att det var saltbilen. Det var inget räddningsfordon.. Och det är ju bra.. Det var egentligen bara det jag ville säga.
RSS 2.0