warm... warmer... disco.

Oj vad svårt det har varit att komma på något vettigt att klä ut sig till till årets Halloween. Kort rött hår är det inte alltför mycket man kan göra med.. Jag var sugen på en syntet-peruk men det ekar i kassan. Nedan följer lite bilder på karaktärer som farit igenom idé-kontoret. En idé som Eva-Lena föreslog var Tingeling. När Julia Roberts spelade henne i Hook hade hon ju faktiskt kort rött hår. Men jag var ju faktiskt en älva förra Halloween så det känns lite fantasilöst. I år tänkte jag vara lite mer bad-ass och jag har kommit på en asbra outfit nu! Men det förblir en hemlis fram till helgen!^^


Vad ska du klä ut dig till?i can't get laid in germany.

Imorgon blir det sex-party i Trelleborg följt av lite party-party. Ska bli skitkul, jag är riktigt pepp! För att prata om något annat men ändå hålla mig till ämnet så tycker jag att censuren av Rammsteins nya album-box i Sverige är sjukt löjlig. Läs om det här. För det är ju censur att stoppa särskilt innehåll av en produkt, det har garanterat inget att göra med att ingen skulle köpa det. Nog för att svensken är pryd och försiktig, men allt sånt där som är jobbigt att köpa över disk kan man ju faktiskt beställa hem nu för tiden. Ett anonymt brunt litet paket på posten och ingen får någonsin veta att man beställt hem hemorrojdkräm, sexleksaker och kondomer. Från samma företag dessutom.

Hade jag haft pengar till det hade jag specialbeställt en box av våra tabu-befriade kamrater på andra sidan Östersjön. För att jag är en censurkritisk, feministisk och frispråkig kvinna.. Det vill säga en butchig, manshatande bitterfitta, och alla vet väl att fittor som jag bara saknar en man (läs kuk).
Det är fint att vara lite schizofren.

you worry too much kid, its going to be alright.and every night I think I certaintly won't ever sleep sober or alone
and then suddenly it occurs to me
I've slept alone before you
and so I pour myself the stiffest drink my stomach can stand
and convince myself to lay back down again
RSS 2.0