Tillbaka till startsidan

bara till er:


Mitt hemliga vapen för att lyfta humöret och bli party-pepp på kortast möjliga tid. Inte så märkvärdig kanske, men det fungerar än så länge varje gång. Bara läs titeln liksom!
Varsågoda:
Just dance barefoot on the grass.

let's make some music, make some money, find some models for wifes.

Mina blåmärke börjar gulna. Vad gör man inte för 13cm extra. Och för att hinna med 1ans buss. Det är fantastiskt vad smärta man står ut med när man vet att man förtjänar den, haha.
Har suttit i lägenheten i Malmö hela dagen och kollat på serier. 24, Gossip Girl och Cougar Town. Nu skulle jag behöva dra ut på stan, men solen har gått i moln. Jag hatar ett molningt Malmö. Få saker är så deprimerande.
Blommorna i fönstret piggar upp massor. Gerberor, en av mina favoritblommor. Kim erkände att han nästan haft ihjäl dom, men det var till stor del mitt fel. De behövde tydligen vatten oftare än jag ordinerat. De har hämtat sig nu i alla fall. Det måste jag också göra, nu får det vara nog med slöande. Det är för fan fredag!!

Den här låten kom på nyss och medförde lite pepp:

http://open.spotify.com/track/3Q9FA2LP9Abih9xkFeNb6U

my heart is an empty room.

Saker jag lärt mig de senaste dagarna:
  • Att råka bli jättefull ska man inte praktisera i frånvaro av bästa vänner. Inte gärna i deras närvaro heller. Helst så lite som möjligt.
  • Att det är bättre att centrera bakgrunden på bloggen än att inte göra det.
  • Ja, jag borde börja skippa en del glas i framtiden.
  • Snygga tjejer gillar jättefulla tjejer. Damn it..
  • Det finns alltid någon som vill ha dina cigaretter lite mer än du själv.
  • Att dansband kan vara fantastiskt roligt.
  • Att utesluta bra människor ur sitt liv känns aldrig enkelt. Eller bra. Tvärtom. (Har inget med ovanstående att göra.)
  • Citronpeppar är inte ett bra substitut till salladskrydda. Allra minst av misstag.
Nu ska jag sova. Igen.

good golly, miss molly.

Jag är i Malmö hos min bror. Min stackars brorsson har mått dåligt idag. Jag hoppas innerligt på att det inte är maginfluensa.
Idag har jag sett tre avsnitt av Cougar Town, skaffat mig Google Calendar, sorterat tvätt och läst en del. Egentligen skulle jag även gjort en historia-uppgift och tvättat. Men historian kan vänta till imorgon. Och tvätten.. ja.. Den står i källaren och jag vågar ärligt inte hämta den. Jag har använt tvättstugan där nere nu en del när jag varit här, men det har inte varit utan skräck och svordomar. Det är så hemskt läskigt där nere. Förråd med galler och kedjor, små trappor upp och ner och korridorer åt alla håll. Man måste vrida om en nyckel i hissen för att komma ner där. Våningen heter "-1". Och det är mörkt som i graven utanför fönstret i hissdörren när man kommer ner. Helst vill man bara trycka på stopp innan man kommit så långt ner att det går att öppna dörren.
Vilka bekymmer...

Häromdagen klickade jag hem en jacka från H&M. Jag tänkte att det kanske var dags för en skinnjacka. Jag har aldrig förälskat mig i trenden, men har ofta tyckt att det varit himla tjusigt på andra. Och så är det ju varmt. När andra har gått i skinnjacka på sommarnätterna har jag desperat försökt vira min kofta ännu ett varv runt kroppen. Ganska dumt. Jag tänkte att jag definitivt borde testa åtminstone, och det passade utmärkt nu när man fick 100kr rabatt. Idag fick jag ett sms om att mitt paket ligger och väntar på Preem i Sösdala. Ska bli spännande att se om vi tycker om varandra. Jackan och jag.

Nu ska jag avnjuta mitt kaffe. Fy fan vad gott.

blogghype: aenigma.

För att den här tjejen är ambitiös, talangfull och inspirerande och har en förbaskat intressant blogg. Och idag när jag kikade på det alltid lika efterlängtade nyhetsbrevet från ASOS, så hittade jag hennes dubbelgångare i den brittiska sångfågeln Paloma Faith. Titta själva:

f1: Kajsa f2: Marco Secchi/Getty Images

Klicka här för att komma till hennes blogg.

i was definitely made for these times.

I mitt liv händer allt på en gång. Det händer fort och intensivt och sprudlande, och det gör samma saker med mig varje gång. Lite som en slags chock efter en olycka. Man bara finner sig i händelseförloppet och glider med i bekväma skor med hala sulor. Allting blir så enkelt och självklart och man lyssnar till sig själv när hon säger att saker kommer att lösa sig, att saker kommer att bli bra. Och saker löser sig. Och saker blir bra. Någonstans dunkar en orolig puls vidare och försöker göra sig påmind om att när saker verkar vara för bra för att vara sant.. så är dom det. För bra för att vara sant.

Men när du går bredvid mig och vill hålla min hand, hamnar den pulsen i otakt. Den tickar förvirrat i en anspråkslös rytm och erkänner snart sig själv besegrad. Ingen får hålla min hand, ingen får röra vid mitt ansikte, snyftar hon hjälplöst innan hon tystnar. Och jag springer alldeles för långt, på helt fel håll, innan du fångar upp mig igen och tar min hand.. rör vid mina läppar. Dom är dina nu, säger du. Allting blir så enkelt och självklart. Och saker löser sig. Och saker blir bra. Jag lyssnar efter ett ljud som saknas och väntar oroligt på att det ska komma tillbaka. Men under tiden lovar jag mig själv..
..att jag ska fundera på saken.

fredag, femte mars.

Det ringer lite i mina öron. Saga hade en jobbig morgon. Hon såg sin mamma gå, och det var inte populärt. Vet inte hur många gånger jag fick locka henne från ytterdörren efter det. Men efter en tidig middagslur och lite lunch var hon en ängel. Hon är rätt lik mig, innan lunchtid är det inte mycket som stämmer. Jag försökte läsa lite i min historiabok när hon somnat. Hämtade ju den igårkväll i Höör, det var en tjej jag kände igen från högstadiet som sålde den. Men jag somnade som en stock efter första bladvändningen. Jag behöver tydligen minst lika mycket sömn som ett barn på 1,3 år. Nu har jag sökt ett makeupjobb som verkar spännande och läst lite till på historian och det börjar verkligen bli dags att skutta i duschen. Ska till skurup och träffa R ikväll^^
Puss på er!

Ps: Länk till en fett snygg semestervideo från Thailand. All cred till Jim.

http://www.vimeo.com/9931319

only the lonely..

Första dagen som dagmamma. Jag är fan master på det här! Saga sover middag och jag pluggar matte. Jag önskar att jag var lika bra på matten som jag är på barn.. Jag behöver redan hjälp och jag har inte tagit mig igenom sannolikhet än. Jag lägger det åt sidan och tar tag i religion istället. Jag är så sjukt glad att jag har kvar böcker från gymnasiet som jag kan använda tills jag hittar komvux-versionerna. Känner mig aningen stressad eftersom jag är så långt bak i terminsplaneringen. Men det ska gå! Det skaaa gåå...
För att klargöra så har jag börjat på komvux. Hoppat rakt in i terminen, för att vara specifik. Matte B, Samhälle A, Religion A och Historia A. Det är inte särskilt kul, som jag har försökt intala mig att det skulle vara. Jag är väldigt bitter över det faktum att jag inte la mer energi och tid under gymnasiet istället, men nu får jag bara hoppas att jag lyckas bättre denna gången. Jag som har stora koncentrationssvårigheter har lite problem att plugga och ta hand om barn samtidigt, men än så länge går det hyffsat. Jag borde ta tillvara på den tiden hon sover nu och sluta skriva här..

Saga gillar Roy Orbison fresten, precis som jag, och hur kan man inte göra det?! Vi dansade till det innan och hon somnade gott. Jag bjuder på lite fint här nedan.


RSS 2.0