Tillbaka till startsidan

ch ch ch check it out!

Nu har jag äntligen fixat en webbportfolio. Ursäkta den långa dryga adressen, det får vara så så länge.
Tell your friends!


fjortonde juni i bilder.

f: Emilia Nilsson

Hos Eva-Lena i vinslöv bjöds det på supergod tårta, och vi åt alla två bitar, hennes födelsedag i ära.

Sedan öppnades det paket och Eva-Lena var utom sig av lycka. Hon fick bland annat något hon verkligen behövde. (Något hon bett om för att hon inte hunnit köpa själv.)

Efter någon timme åkte ballongerna fram och vi gjorde ballongfigurer. Mamma gjorde hundar, Emilia gjorde en bebis och jag gjorde en bläckfisk och en snopp.

Mammas fina hund som senare fick ett nytt hem hos grannen.

hot pink monday.

En dagens makeup. Känner att det var alldeles för länge sedan sist. Det beror främst på att jag sällan hinner fota min makeup eftersom jag alltid är klar i sista sekund. Eller strax efter. Ursäkta den dåliga bildkvalitén, jag har använt en mobilkamera. Orkade inte vänta till dess att batteriet till min egen kamera laddats klart.
Jag har använt följande:

Ansikte/Face
Isa Dora Hydralight Foundation
L'oréal True Match Super-blendable powder
Mist Brow Shade No.4 (För skuggning/For shading)
H&M Eyeshadow Palette Biscotti Dreams (Den mörkaste till ögonbryn och den ljusaste till highlight/The darkest for the eyebrows and the brightest for highlighting)
Yves Rocher Luminelle Powder Blush Rose douceur

Ögon/Eyes
Viva la Diva Highpearl eyeshadow collection (Cerise, burgundy, ljus ljunglila och mörk brons/Hot pink, burgundy, bright violet and dark bronze)
Mist Eye dust Rose Star
Mist Eye dust Cyren Star
Mist Eye shadow Dark Lake
Mist Glimmer Moon Star
Isa Dora Glossy Eyeliner Waterproof Chrome Black
Max Factor Masterpiece Max Mascara

Läppar/Lips
Vaseline

sheep may safely graze.

f: Elias Wessel


Inatt drömde jag mardrömmar. Det var inte så länge sedan sist, jag hoppas verkligen att det inte är början på en ny period av dem. De skrämde mig inte så mycket inatt. De var mest irriterande. Mina täcken fick liv och blev tunga som bly. Vid ett annat tillfälle vaknade jag i taket av mitt rum och kände mig.. ja, irriterad. Men det var klart intressant att se mitt rum där uppifrån. Fantastiskt vad hjärnan kan konstruera i fantasin. Det är lika verkligt som verkligheten själv. Alla sinnen är engagerade och allting finns där. Den enda skillnaden är osannolikheten. Jag har oftast samma medvetna känsla när jag drömmer mardrömmar. Att det är någon som spelar mig ett drygt spratt och att jag kan vakna när jag vill. För det mesta kan jag vakna direkt, ibland tar det en stund. Men så länge den känslan består så är jag inte så farligt rädd. Det är först när jag lyckats vakna till ordentligt.. och inser att jag är ensam.. att det är min egen hjärna som spelar mig spratt.. Det är först då jag blir rädd.

Det är kanske inte en så värst rolig grej att läsa om, men jag undrar verkligen om det är vanligt. Om det är fler än jag som ofta drömmer mardrömmar?

need, want, got to have.


Jag är med och tävlar om detta pekuliära lilla stycke konst som rör upp ett berusande habegär. Illustratören och livstilsbloggaren heter Kajsa och bloggar på http://whatsupsthlm.se/aenigma/ . Älskade de första tavlorna av den lilla gubbens attribut och älskar den här som om den redan vore min. Håll tummar och tassar för min skull!<3

<3 pushing daisies.


Chuck: This is strange. Is this strange?
Ned (The Piemaker): It’s not strange, unusual maybe eccentric in a quaint way, like dessert spoons.
Chuck: I have so many questions, my mind wanders.
Ned (The Piemaker): You need to feed it warm milk and a turkey sandwich, let it curl up in a sunny spot and take a nap.

RSS 2.0