Tillbaka till startsidan

gjort är gjort, kommer aldrig igen.


Det är så få människor som verkar ha förstått att psykiska störningar inte längre är en ursäkt till att bete sig som svin. Vi har kommit så långt i den medicinska utvecklingen att det finns ett litet piller för det mesta och de flesta. Ta ett, för helvete. Ta ett litet piller och känn snart hur du blir lite gladare, lite mer medveten och lite mer dräglig för din omgivning. Fuck, ta hundra jävla piller, jag vill inte bry mig. Alla gör det. Det är väl ingen som pinar sig igenom en huvudvärk idag. Eller en sömnlös natt. Finns det ett botemedel så vill vi ha det. Äta det, svälja det, knapra det, inhalera det. Få åkommor går säkra från de överfulla medicinskåpen. Från barskåpen, från gymmen, från arbetsplatserna. Men tänk om de där borderlinepsykotiska, schizofrennarcissistiska människorna som aldrig sökt hjälp kunde ta och göra det. Så att andra kunde besparas huvudvärken och sömnlösheten och pinan som följer en relation med en emotionell berg&dalbana. Det finns inga piller som hjälper för de som faller offer för hjärtlöshet.

Je ne suis pas une salle.

f: Pavlunka

Ibland känner jag mig lite som ett väntrum. Folk stiger in, stampar av sig skorna och ser sig glupskt omkring. De kanske trampar runt lite otåligt innan de obesvärat slår sig ner i en soffa, där de tar så mycket utrymme att väldigt lite annat får plats. Tunga ytterkläder hängs av där det passar och inte passar. Stora väskor rullas och kånkas runt och släpps skoningslöst ner på mitt ärrade plastgolv. Det småpratas lite grann. Mest tomma ord och en och annan vardaglig lögn uttrycks. Folk bläddrar runt i mina ömtåliga och rysligt medfarna veckotidningar. Då och då ser de kanske något de vill ha och river skoningslöst ut några urklipp och stoppar ner det i sin egen ficka, utan någon som helst avsikt att någonsin ge tillbaka det.

Efter en stund, ibland känns det som en evighet och ibland som ett ögonblick, blir det deras tur. Deras tur att att gå vidare eller kanske bara att gå hem, eller någon annanstans. Till ett annat rum som kanske känns mindre som ett väntrum och mer som ett vardagsrum med anslutande matsal. Eller kanske ett mysigt litet studentrum med foton på väggarna och en juvenil längtan i luften. Eller kanske en fasligt massa andra rum som gör det väldigt svårt att inte komma tillbaka till mig ibland och vänta lite. Trampa runt lite. Ta upp lite plats och riva itu och ta lite. Men de går alltid igen. Smäller igen dörren. Ibland med ord som gör ont, ibland i tystnad. Och jag kan inget annat göra än att gapa i tomhet. Jag är ju trots allt bara ett rum.
Ett rum som väntar.

changing my perfume.

Jag måste göra något drastiskt åt mitt hår. Jag är minst lika sugen på att låta det växa sig långt som att klippa en kort, spretig, asymmetrisk page med gradering i nacken igen. Vad tycker folk?

...but i can pet a cat! no i'm really serious, i'm really very good at that!


cool & hot? sure, why not.

cool & hot? sure, why not!


Det här är ett kollage av saker som inspirerar mig. Sprakande färger, vågade plagg, rockiga detaljer och stora smycken kombinerat med klassiska toner, svarta plagg och Chanel. Bodyn är nyckelplagget i detta kollaget. Bär den med eller utan kjol, shorts eller byxor och med en kavaj. Jag utmanar er att köra med bara tights och/eller en kort kavaj.
Gå till Polyvore för att göra ett eget kollage!

Eng:
This is what inspires me. Bright colors, edgy garments, rock&roll and big jewlery, combined with classics, black, and of course, Chanel. The body is the key garment in this set. Wear it with or without a skirt, shorts or pants and with a dressy jacket. I dare you to go with just tights and/or a short jacket!
Go to Polyvore to make your own set!

Pulpa - Frightmusic.

Jag är lyriskt sockervadds-lycklig över dagens musikupptäckt. Halvvägs genom det bästa electro-albumet jag hört sedan det snurrade i alla våra skallar av nyförälskelsen i hässleholmshelgonet, tillika Kent-remixarn, Johan T Karlssons tunga beat och trallvänliga textrader, och jag har glömt vad jag höll på med som ledde mig dit. Tack Johan för Töntarna, skulle jag vilja passa på att framföra! Återgående till det nya (det är så lätt att sväva iväg under Spotify-reklamen), som är en pop-hyllande och post punk-flirtande duo från vår geografiskt mest centrala tätört, Vinterstaden Östersund. Patrik Backlund och Micke Larsson har skapat ett helt album av rumpskakare och klackstudsare, alla utom Ladykiller som är min nya favourite french kiss-låt, och jag undrar bara var de har varit hela mitt liv.

2008 kom denna debut som duon själva vill benämna indiedisco. Själv anser jag att det engelska uttalet är bra nog för pop-prefixet men kärleken är kanske blind. Jag hoppas innerligt på ett nytt album i år, deras myspace-blogg vittnar om nytt material så sent som i höstas, jag kan helt enkelt inte få nog. Jag utmanar er att försöka sitta still under Fightmusic, som tillsammans med This is Hardcore får den stelaste kisen på tassar. Fightmusic är inte bara låten som klättrat högt upp på min lista över bästa pepp-låtar, förbi Disco Inferno och Cobrastyle, det är även titeln på albumet som rockar din fest, din bussresa och om gud är god, ditt dansgolv.

Klicka på bilden för Spotify-länk.


den som dör får se.


Känner mig väldigt tillgänglig. Blir uppringd av The Studio i tid och otid och erbjuds gratis sminkning och fattig hårstyling. Om man säger att man precis pratat med dem så ringer de kanske inte igen. Jag testade det. Det har fungerat i några timmar än så länge. De säger jämt att de fått numret av en vän till mig. Jag tycker inte att det är särskilt vänligt att ge ut någon annans telefonnummer utan att fråga först.

Igår fick jag anonyma sms av någon som verkligen inte ville uppge något namn, inte ens efter att jag bett snällt. Oartigt. Inte ens efter att jag uttryckt min irritation. Obehagligt.

Löjligt hur paranoid jag kan vara över att mitt telefonnummer ska vara privat samtidigt som jag vill att en stor portion personliga tankar ska vara för allmän beskådning. Sanningen är att jag tycker om att min telefon inte ringer så mycket. Att jag inte får så mycket sms. Det är irriterande med ringsignaler och sms-vibrationer. Sällan innehåll eller samtal, jag tycker bara inte om att bli tvångskontaktad om jag händelsevis inte vill just då. Ibland blir jag sprudlande glad när det piper och plingar i väskan men oftast rusar hjärtat bara obehagligt fort. Mina nerver förbereder sig på en liv-eller-död-situation varje gång. Varför måste man vara så nåbar numer? Jag tycker om små anspråkslösa mail. Och att träffas över chaithe eller kaffe. Kommer du dö imorgon och måste därför smsa mig, på en gång, omedelbums, anonymt dessutom, och upplysa mig om att jag är snygg? Om du skulle dö imorgon kommer jag ju aldrig veta vem du var ändå.
Jag blev kanske glad också. Jag vet inte riktigt.. Borde jag bli det?

DJ Earworm - United State of Pop 2009 (Blame It on the Pop) - Mashup of Top 25 Billboard Hits

Awesome mix, både av ljud och video! Vilket jävla jobb. Helt sjukt bra!blogghype: rebecca simonsson.

Jag skulle vilja ta ett par minuter till att hypa en tjej som jag personligen tycker är riktigt häftig. Hon är inspirerande på väldigt många sätt och så är hon ju snygg också. Hon är nattklubbschef på Hells Kitchen på stureplan och en riktig partypingla med många bollar i luften och fötterna på jorden. Hon dyker upp på grammisgalan ikväll, har jag hört, så titta om ni vill! Jag har kikat en stund nu men tycker det är lite dåligt drag så jag kör igång musik igen för att hålla detta underbara humör uppe!=)
Här är hon i alla fall. Rebecca Simonsson.

It's going to be allright. It's going to be all right, yeah, you worry too much, kid. it's going to be all right.

foto: by me.


djuphalsat budskap från bonde till boskap.

Idag är jag i Malmö hos min bror och passar hans barn. Fick precis sms om att han var på väg hem. Frågan är om jag orkar ta mig tillbaka till Lund ikväll eller jag ska vänta till imorgon. Hade varit najs att spela lite mer Wii. Fast å andra sidan har jag Halflife 2 till Xbox i Lund. Hmm.. Tough call! Jag får suga på saken en stund.

 

Jag kikade igenom mina dikter inatt och imorse och undrar om det inte är dags för den där samlingen snart. Jag har en liten hög nu som ingen har läst och tillsammans med de som bara funnits på Haket och alla andra har jag nog snart tillräckligt. Vi får se, jag ändrar ju mig konstant. Jag har så svårt för att bli nöjd med det jag har, jag tror hela tiden att jag kan göra bättre. Och det gör jag ju faktiskt också, varje nytt alster känns lite bättre än det förra. Men samtidigt är jag medveten om att en del is all in my head. Som så mycket annat..

Var det fresten någon som såg Uppdrag Granskning igårkväll om Försäkringskassan och deras nya bedömningar av långtidssjukskrivna? Helt sjukt.. Hur kan det få bedömas om hur länge sjuka människor har rätt att vara sjuka istället för vad för skyldighet staten har i att hjälpa de som är sjuka? Jag blir mörkrädd.. Rädd för min egen och mina näras framtid. Jag hoppas att de inte får fortsätta så här. Och en fråga som är jävligt intressant är -vad fan ska dom ha pengarna till som de sparar in där? Tugga runt det och spotta ut det i socialbidrag istället? Jag är helt för regelbundna ombedömningar av sjukskrivna och ökat stöd för de som tillfrisknar och har möjlighet att ta sig ut på arbetsmarknaden igen. Men någon mänsklighet får det väl vara i de regler som styr bedömningen?

frosty pink.

Ny design på bloggen. Vad tycker ni? Fin, stökig, praktisk, jobbig? Let me know! Den förra började bli lite väl snöig. Snart är det ju vår, vänner! Bara för det ska jag bjuda på en vår-makeup, fin till både fest och vardag. Det är även en av de första sminkningar som jag gjorde med min julklapp - Viva La Divas High Pearl Eyeshadow Collection.

Ursäkta kletet i inre ögonvrån. Min modell (läs jobbiga lillasyster) tyckte att det var en bra idé att i hemlighet gnugga bort vingarna jag gjort där medan jag hämtade kameran. Jag märkte det först när jag överfört fotona och min modell var long gone.

i make 'em jump right through a hoop, those animal crackers in my soup.

Har nyss kommit hem från stan. Eva-Lena bjöd på fika på Espresso House. Varm kycklingmacka, chai latte, kaffe och chokladmuffins - müms!^^ Vi satt i flera timmar och bara myste och snackade skit. Ovanligt bra service idag, trots att den stackars killen jobbade ensam. Han gjorde ett bättre jobb själv än vad de andra brukar göra ihop, annars brukar där vara minst två som jobbar samtidigt.

Jag höll på att bryta foten på väg dit, det måste sett skojigt ut. Mina 13,5cm klackar och jag ska spana in en jättesöt kille och fastnar i kullerstenen. Jag snubblade bara till men mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstkorgen och jag skrattade åt mig själv hela vägen till cafét. Jag behöver ligga, det var alldeles för länge sedan, det är bevisligen farligt att vara utan för länge!

Innan E-Lena åkte hemåt var vi inom Gina Tricot och kikade lite och då fick hon för sig att köpa en jättefin väst till mig. Hon är så galet snäll! Den var på rea och gick loss på 49:-, värsta fyndet!
Nu ska jag hoppa i myskläder, vira in mig i en filt och slöglo på tv. Puss på er!
Söta Eva-Lena.
Den fina jeansvästen från Gina Tricot. Förlåt för den dåliga bildkvalitén, min kamera har ingen ursäkt.

till san.


blub blub.

Igår var en spännande dag på Illiongränden 197 i Lund. Jag bestämde mig nämligen för att ta ett BAD! Jo, det är sant! Jag kan nog räkna på ett eller två fingrar hur många gånger i mitt vuxna liv som jag badat i ett badkar. Jag har liksom aldrig suget, inte heller riktigt sett poängen. Det har bara verkat ohygieniskt och jobbigt. Väldigt jobbigt. Och väldigt varmt! Men så tedde det sig så att jag ägnat en tanke eller två sedan jag kom hit att möjligheten faktiskt fanns. Sådan lyx har jag ju inte annars.

Och så, när Linda kom tillbaka till Lund i söndags, hade hon med sig en söt liten present till mig. Nämligen ett litet kit med dusch-tvål, bad-svamp och bodylotion, allt med små söta änglar på. Då passade det ju väl, tänkte jag, att jag tidigare i veckan införskaffat en ansiktsmask och att jag kommit ihåg att ta med mig min hårinpackning.

Det krävdes en iskall läsk, en påse godis och en film på datorn som jag balanserat på toalettlocket innan jag kände mig säker att kliva ner i det rykande heta vattnet. Jag inledde med klassisk musik men det gjorde mig bara rastlös.

Cirka tjugo minuter senare var mina händer skrynkliga, mitt ansikte gnistrade, mitt hår var mjukt som kattpäls och mina armar och ben var lena som sammet. Det var en riktigt bra idé tycker jag så många tack till Linda, det här inlägget blir tillägnat dig!=)


i tried to do handstands for you but everytime i fell..

Tänkte slänga upp lite foton från min Lundavistelse so far. Jag hade ju besök av Emilia & Adrian dag nummer 2. Vi åt veggie-tacos, spelade Super Mario och tittade på ett par filmer, däribland Twilight som Adrian minsann blev riktigt förtjust i. Efter Twilight såg vi Zombieland. Eller ja, jag såg Zombieland. Det lilla paret sov sött i soffan. Tur att den inte var läskig. Den var mest underhållande, jag gillar zombiefilmer!^^
Tummen upp för sojafärsen som blev supergod!
Vi var inte så värst bra på det där.=/
Adrian & 'larviga' Emilia.

Sen var det bara syrran & jag i ett par dagar. Efter att ha lämnat Adrian vid tåget åkte vi hem och krängde chips och godis och kollade på New Moon. Sen blev vi galet rastlösa så vi tog en spännande tur till Hässleholm. Tågen var inställda så det blev buss hela vägen från Eslöv, men vi hängde inte läpp för det. Väl i Hässleholm åkte Emilia till Elin och jag träffade mina kusiner Kelli & Nadi (tryck på namnen för att komma till deras bloggar) på Qbar. Det var ett par trevliga timmar av dans innan stängning och sen for jag tillbaka till Lund nästa morgon. Dock utan lillasyster, så det har varit lite ensamt här, tycker Maja och jag.
Här är vi efter en eftermiddag nere på stan med shopping och BK-mat.
Och det här är Emilia framför datorn.
Och såhär bra går det när Emilia ska försöka ta kort på mig..

vegan tuesday.

Min goda middag som avnjöts ensam i denna väldigt stora lägenhet i Lund. Eller ja, så ensam var jag kanske inte. En liten kise satt bredvid mig i soffan och spann. Maja låter som ett helt sågverk när hon vill förmedla något. Typ "får jag smaka?", eller "klia mig på magen nu medans jag inte har något bättre för mig".
Anyway. Sojafiléer med varm couscoussallad. Yummie!
Såg en riktigt trevlig film igårkväll. Julie & Julia. Jag blev riktigt sugen på att laga en massa mat. Jag tycker att min lillasyster kan friskna till och komma hit så jag kan laga något gott till oss. Det är trots allt roligare att laga till två personer.

vampire weekend.

Jag skulle vilja hypa Vampire Weekend. Grymt skön musik. De har dessutom släppt ett nytt album i dagarna. Lyssna och njut.


meow mix.

Jaha, då var man installerad i Lund, i San & Jims lägenhet. Här är kyligt, ensamt och inte så värst mycket på gång. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog Maja som verkar varmt tacksam över sällskapet. Det märks att hon saknar husse och matte men hon är på lagom mysigt humör. Linda & Johan har städat så himla fint här, det riktigt glänste överallt. Kanske hade San & Jim också putsat lite innan avfärd, men kattlådan hade Linda & Johan tömt, och de hade bytat och tvättat sängkläder och toaletten gnistrar nästan.

Linda ville knappt åka hem, hon sa att dom haft så mysigt här. Ludwig satt vid tv:n när jag kom, Linda sa att det blivit en hel del tv-spel. Och en trevlig liten överraskning på Zelda till Jim när han kommer hem haha. Lite fler faktiskt trevliga överraskningar sitter på kylskåpet här!^^ Hanna berättade om shoppingturen som resulterat i en lila gosedjurs-enhörning och Ludwig verkade väldigt nöjd över sparkcykeln (läs nyårsaftonfyndet) han fått av Jim=)

Jag blev hälsad välkommen av grannen här nere när jag kom. Trevligt tanta det där!=) Hon ville förstås också inflika att hon börjar jobba igen imorgonbitti så att jag tänkte på det, haha. Jag försäkrade henne om att den veckolånga festen börjar först imorgon, moahahahaa;) Ikväll ska jag göra så lite som möjligt. Bläddra runt i lite bloggar, börja läsa en ny bok - vilken det blir kan jag deklarera imorgon. Sen ska det bli spännande att se om jag kan sova här. Ensam i en stor läskig lägenhet. Aja, jag har ju vaktkatten Maja. Om hon inte kan försvara mig mot alla monster kan jag ju ta till hennes metod - lägga mig högt upp som fan någonstans.


bite me.

Min mumsiga middag. Måste erkänna att kaviarn skapade en klart intressant smaksensation ihop med de soltorkade tomaterna. Det är väl inget jag ångrar men jag skulle nog inte göra om det. Passionsfrukt är grymt underskattat. Det doftar så otroligt gott och smaken är en fröjd för både själ och smaklökar. En liten mumsbit av ett tropiskt paradis. Jag är för övrigt inte bitter att jag inte är i Thailand nu. Inte ens efter att så många som ca 50% av mina facebookvänner tyckte det var en bra idé att åka till det området av världen just precis nu. Jag är inte bitter. Jag har min passionsfrukt..

just..


Ett urval av låtar som kommer att påminna mig om 2009: 1. Black Eyed Peas
- I Got a Feeling. 2. Lady Gaga - Bad Romance. 3. Claude Debussy - Claire
de Lune. 4. David Guetta - Sexy Bitch. 5. Pink - Funhouse. 6. Emil Jensen
- Hör dåligt fattar trögt. 7. Melissa Horn - Lät du henne komma närmre.
8. Jason Derulo - Whatcha say. 9. Dead by April - Losing you. 10. Promoe
- Svennebanan.
10 låtar som kommer att påminna mig om 2009:
1. Black Eyed Peas - I Got a Feeling.
2. Lady Gaga - Bad Romance.
3. Claude Debussy - Claire de Lune.
4. David Guetta - Sexy Bitch.
5. Pink - Funhouse.
6. Emil Jensen - Hör dåligt fattar trögt.
7. Melissa Horn - Lät du henne komma närmre.
8. Jason Derulo - Whatcha say.
9. Dead by April - Losing you.
10. Promoe - Svennebanan.


Jo, det där kollaget är det mest tidsödslande jag gjort detta året..

lite om mitt 2009.Något jag gjort i år som jag aldrig gjort förut: Ätit renkött. Blivit full på whiskey. Köpt en frackjacka. Haft tre jobb samtidigt. Sagt upp mig. Festat på nation. Jobbat i en studio. Firat valborg i stadsparken i Lund. Förälskat mig i sushi.Stunder från år 2009 jag alltid kommer att minnas: 7/11-Pink i Köpenhamn. Alla dagar jag jobbade i studion på Masque, Entré. Kämnärsfesten, för att jag aldrig sett en så stor fest med så mycket folk förut. Nyårsafton, för att jag aldrig sett en så blöt fest förut.

Min största framgång 2009: Att jag visade mig vara lättlärd och riktigt bra på alla jobb jag haft i år som jag aldrig haft tidigare.


Mitt största misstag: Blått och gult hår.

Värsta sjukdom eller skada: På tal om när jag blev full på whiskey.. Det var en fuktig och kall natt på Siesta!-festivalen i hässleholm och musiken överröstades nästan av de unisont klapprande tänderna i camp Kåta Maja när en flaska JD introducerades för de närvarande och frånvarande. Ett par klunkar av livets vatten senare dansade alla glada runt i nästan bara byxor. Jag som aldrig är sjuk så länge dagen har en eller två rutiner låg orörlig i helvetets alla plågor följande kväll, lagom till, vad mina älskade vänner har uppgett att vara, den bästa konserten på hela festivalen. Jag fruktade seriöst för mitt liv ett par gånger den natten i tältet, jag var dessutom mäkta irriterad över att missa festen, så jag vill härmed utbringa en liten ursäkt till de stackars törstiga fjortonåringar som försökte knycka öl i mitt tält och som möttes av en välriktad spark i huvudet.


Fem bästa köpen: 1. Ögonmask, jag har aldrig sovit så bra förut. 2. De senaste paret skor jag köpte som är högre än något annat jag gått i sedan studentbalen då jag uthärdade ett par långa smärtfulla timmar i mina 15cm lackskor från märket Pleaser innan jag fortsatte balunsen i strumpor. 3. Min Ed Hardy-fickplunta invigdes på nyårsafton och kommer att bli min ständiga framtida följeslagare till fest och konsert. 4. De två klädstängerna som förvandlade mitt rum till en garderob från det kaos av kläder, väskor, skor och accessoarer som det var förut. 5. In-ear headphones. Aldrig mer dryga främlingar, skrikande barn eller för mycket tankeutrymme.

Vad jag spenderade mest pengar på: Utgång och alkohol, tveklöst. På andra plats, med god marginal, följer kläder och skor.

Saker som gjorde mig riktigt glad: 1. Pink-biljetten som min kära vän från Karlskoga, Sandra, skänkte mig. Bästa konserten någonsin! 2. Att min bästa vän Susanne lyckats träffa en så bra kille som Jim gör mig fortfarande glad med jämna mellanrum. 3. Att min lillasyster Emilia verkar ha hittat någon igen efter det senaste stolpskottet som krossade hennes hjärta. 4. Att Emilia även gång på gång kommit hem från skolan med strålande betyg. 5. Upskattningen jag visades på SUMO där jag jobbade från förra hösten fram till och med denna våren.

Något jag önskar att jag gjort mer: Jobbat, bloggat, motionerat, fotograferat, träffat folk jag tycker om, rest, testat skönhetsprodukter.

Något jag önskar att jag gjort mindre: Jag har svårt för att ångra saker. Perioden då jag gav mig på att dejta främlingar var visserligen en dryg historia, men inget ont som inte för något gott med sig.

Hur jag tillbringade julen: Vi började med att fira lillasyster födelsedag den 20, en dag för tidigt. Jag bakade scones till hennes frukost på sängen och vår storebror Kim var här för omväxlings skull. Dagen fortskred med kalas för släkt och familj och avslutades med fest för Emilia, hemma hos en vän till henne. Den 21 bar det av mot Lund där det skulle bakas julgodis hela dagen hemma hos San. Riktigt mumsigt och mysigt. Denna julen uteblev tyvärr den traditionella pysselkvällen hos mina kusiner i Vinslöv. Men så tillkom en julfest med bara tjejer (plus en hund & en bebis) hemma hos My den 22. Lilljulafton hade vi min farbror Micke & hans fru Eva-Lena, mina kusiner Jenny & Emmelie och min bonuskusin Felix på besök på eftermiddagen då jag fixade mumisga köttbullemackor, glögg och pepparkakor med ädelost. Kvällen drog sig som vanligt in på natten, och så småningom morgontimmarna, innan julgranen var uppe och pyntad, alla julklappar inslagna och på plats och resten av nedanvåningen var pyntad och klar, och jag och mamma kunde gå och lägga oss. Julafton har jag redan skrivit om tidigare i bloggen.

Böcker jag läst i år: Stephen King - Cell, Agatha Cristie - Tio små negerpojkar, Josef Kafka - Processen, De tre hittills utgivna böckerna i Twilight-serien, Harry Potter & Dödsrelikerna, Gary Chapman - Kärlekens fem språk och så läste jag om Navid Modiri - Skrik om du brinner och Katarina Kieri - Dansar Elias? Nej!.

Favoritprogram på Tv: How I met your mother, Royal Pains, Runway. Allt annat laddar jag ner eller streamar. Favoriten på datorn är tveklöst Gossip Girl.

Största musikaliska upptäckten: Emil Jensen. Redan förra året skuttade hans musik in i mitt liv men det var en trögstartad förälskelse och det var först i år jag föll. Hårt och oåterkalleligt.

Något som skulle gjort mitt år ännu bättre: Att jag inte förälskat mig i J och att vi kunde varit vänner. Men det hände och allt det där andra hände, så nu är det inte så.

Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mer medveten än tidigare. Klackarna har blivit högre och de platta skorna har helt försvunnit. Kjolarna hittade tillbaka till mig och jag förälskade mig i vidd, kortkort och markerade midjor, ihop eller var för sig. Jag inspirerades mycket av Gossip Girl och har integrerat mycket mer färg och rosetter i min garderob, även min samling diadem har fått stor påökning. Några korta perioder med powerdressing har kommit och gått och ett par kavajer, en kostymklänning, ett par skjortor och lite markerade axlar har hittat hem till min klädstång där de nu snällt hänger och väntar på rätt tillfälle att få komma ut igen. Senare på året har jag inspirerats väldigt mycket av den lite mer edgy stilen och längtar efter festivaler och andra passande forum att testa min nya rävmask, mina mimmie pigg-öron och min rosa prinsesskrona.

Vilken kändis var du mest sugen på? I kronologisk ordning: Soran Ismail, Rebecka Simonsson, Pink och sist men absolut inte minst Jackson Rathbone.

Någon jag saknat: Jag saknade min lillasyster väldigt mycket undertiden jag bodde i Malmö och jobbade hela tiden. Annars har jag saknat mitt ex Andreas väldigt mycket, vi var så nära vänner ovanpå allt annat vi var och det har varit tråkigt att vara utan.

Mina nyårslöften för 2010:
  • Motionera mera.
  • Gå ner 11kg, dvs allt jag gått upp sedan sensommaren 08.
  • Bli duktigare på att blogga.
  • Skriva dagbok varje kväll.
  • Läsa fler böcker.
  • Börja plugga/hitta ett heltidsjobb så snart som möjligt.
  • Tillåta mig själv att komma nära nya människor.


RSS 2.0