Tillbaka till startsidan

bara till er:


Mitt hemliga vapen för att lyfta humöret och bli party-pepp på kortast möjliga tid. Inte så märkvärdig kanske, men det fungerar än så länge varje gång. Bara läs titeln liksom!
Varsågoda:
Just dance barefoot on the grass.

Kommentarer
Postat av: kajsa

Pepp pepp pepp PEPP!Men du. Jag vänder huvudet ut och in för att komma på vilken klänning du skrev om i en kommentar förra veckan. Någon som var sdom en figure scating klänning?

2010-03-31 @ 17:35:29
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Men du. (igen) Det är inte den ljusblå klänningen med massor av volanger i olika längder som du tänkte på då? För den vet jag att någon kommenterade och var ledsen över att den inte kom i produktion. För jag fick den av en kompis som är mönsterkonstruktör och jobbar på H&M. Så den klänningen är bara ett prov och kom aldrig i butik. Om det är den så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att sälja den.

2010-04-05 @ 15:47:30
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: SAn

sv. Haha! Du är rolig ;) Det blev inte bara en kommentar utan MASSOR av kommentarer ;) Min msn ploppar hela tiden.. haha!

Men tack gumman :)Visst finns Monki på Entré. Ligger bredvid New Yorker så det ligger väldigt lämpligt där nere i den sidan av shoppingcentret :). Men tänk nu på att vi snart fyller år så vi får bestämma med varandra att vi inte shoppar en massa innan. Man vet ju aldrig vad man kan få :)

Kommit på något mer du önskar föresten?Jag har faktiskt en del guttiga partylåtar nu, så vår födelsedagsfest kan inte komma mer lämpligt faktiskt! Lääängtar!

Ses imorn Bärr! <3

2010-04-07 @ 00:30:11
URL: http://www.mynameissan.blogspot.com
Postat av: SAn

sv. Haha, jag har faktiskt redan tänkt på det där med värmesten! xP. Funderade på om jag skulle se om jag hade den kvar... undra om hon hade legat på den, hehe!

2010-04-07 @ 00:34:03
URL: http://www.mynameissan.blogspot.com
Postat av: SAn

Aww, tack gumman! Ja, det känns bra att skryta lite om Jim..he is lovely allright! :) Puss på dig fina bästis <3Och visst är kavajen snajsig? H&M is the shiet! :)

2010-04-19 @ 22:13:56
URL: http://www.runsanrun.blogspot.com
Postat av: SAn

Guess what!? Dom hänger kvar, haha! Hade inte hjärta att ta ner dom dom första dagarna och nu dom sista dagarna tänkte jag at då kan dom lika bra hänga kvar med tanke på ikväll ;) Puss!

2010-04-30 @ 09:24:51
URL: http://www.mynameissan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0