gjort är gjort, kommer aldrig igen.


Det är så få människor som verkar ha förstått att psykiska störningar inte längre är en ursäkt till att bete sig som svin. Vi har kommit så långt i den medicinska utvecklingen att det finns ett litet piller för det mesta och de flesta. Ta ett, för helvete. Ta ett litet piller och känn snart hur du blir lite gladare, lite mer medveten och lite mer dräglig för din omgivning. Fuck, ta hundra jävla piller, jag vill inte bry mig. Alla gör det. Det är väl ingen som pinar sig igenom en huvudvärk idag. Eller en sömnlös natt. Finns det ett botemedel så vill vi ha det. Äta det, svälja det, knapra det, inhalera det. Få åkommor går säkra från de överfulla medicinskåpen. Från barskåpen, från gymmen, från arbetsplatserna. Men tänk om de där borderlinepsykotiska, schizofrennarcissistiska människorna som aldrig sökt hjälp kunde ta och göra det. Så att andra kunde besparas huvudvärken och sömnlösheten och pinan som följer en relation med en emotionell berg&dalbana. Det finns inga piller som hjälper för de som faller offer för hjärtlöshet.
SAn
2010-01-31 @ 20:00:11
URL: http://www.runsanrun.blogspot.com

Jag håller med.. delvis. Känns som "vettigt" folk faktiskt blir "vettigare" och förstår att man kan klara mkt utan piller. Man ska klara så mkt mer själv nu för tiden..

Men så finns det ju då dom psykotiska jävlarna som tror att dom är vettiga och inte tänker stoppa i sig något. Dom skulle man tvångsmatat...eller nått. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0