meow mix.

Jaha, då var man installerad i Lund, i San & Jims lägenhet. Här är kyligt, ensamt och inte så värst mycket på gång. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog Maja som verkar varmt tacksam över sällskapet. Det märks att hon saknar husse och matte men hon är på lagom mysigt humör. Linda & Johan har städat så himla fint här, det riktigt glänste överallt. Kanske hade San & Jim också putsat lite innan avfärd, men kattlådan hade Linda & Johan tömt, och de hade bytat och tvättat sängkläder och toaletten gnistrar nästan.

Linda ville knappt åka hem, hon sa att dom haft så mysigt här. Ludwig satt vid tv:n när jag kom, Linda sa att det blivit en hel del tv-spel. Och en trevlig liten överraskning på Zelda till Jim när han kommer hem haha. Lite fler faktiskt trevliga överraskningar sitter på kylskåpet här!^^ Hanna berättade om shoppingturen som resulterat i en lila gosedjurs-enhörning och Ludwig verkade väldigt nöjd över sparkcykeln (läs nyårsaftonfyndet) han fått av Jim=)

Jag blev hälsad välkommen av grannen här nere när jag kom. Trevligt tanta det där!=) Hon ville förstås också inflika att hon börjar jobba igen imorgonbitti så att jag tänkte på det, haha. Jag försäkrade henne om att den veckolånga festen börjar först imorgon, moahahahaa;) Ikväll ska jag göra så lite som möjligt. Bläddra runt i lite bloggar, börja läsa en ny bok - vilken det blir kan jag deklarera imorgon. Sen ska det bli spännande att se om jag kan sova här. Ensam i en stor läskig lägenhet. Aja, jag har ju vaktkatten Maja. Om hon inte kan försvara mig mot alla monster kan jag ju ta till hennes metod - lägga mig högt upp som fan någonstans.

San
2010-01-07 @ 03:52:07
URL: http://Www.mynameissan.blogspot.com

Åhhh! Majsen!! <3 vad mysigt det låter! Och vad mkt jag saknar Maja nu! Hoppas ni kommer få en mysig vecka tillsammans.

Vad bra att där var fint - vi hade minsann storstädat innan dom kom oxå. Vad tror du lixom, att jag skulle lämna det så äckligt som efter festen pucko?! ;P

nu ska vi gå och äta frukost. Ösregnar här. Sen blir det avfärd mot Khao Lak! Miss you - puss

ps. Hur kan du tycka det ser ut som spya? :o kyckling, ris, curry, russin, cashewnuts, ananas mm-yummiiiiii!!!!!

Barbro
2010-01-07 @ 10:34:27

Haha...riktigt roligt....det där med veckolånga festen. Hon är littta känslig tanten..ha det bra kram BabsAN
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0