Pulpa - Frightmusic.

Jag är lyriskt sockervadds-lycklig över dagens musikupptäckt. Halvvägs genom det bästa electro-albumet jag hört sedan det snurrade i alla våra skallar av nyförälskelsen i hässleholmshelgonet, tillika Kent-remixarn, Johan T Karlssons tunga beat och trallvänliga textrader, och jag har glömt vad jag höll på med som ledde mig dit. Tack Johan för Töntarna, skulle jag vilja passa på att framföra! Återgående till det nya (det är så lätt att sväva iväg under Spotify-reklamen), som är en pop-hyllande och post punk-flirtande duo från vår geografiskt mest centrala tätört, Vinterstaden Östersund. Patrik Backlund och Micke Larsson har skapat ett helt album av rumpskakare och klackstudsare, alla utom Ladykiller som är min nya favourite french kiss-låt, och jag undrar bara var de har varit hela mitt liv.

2008 kom denna debut som duon själva vill benämna indiedisco. Själv anser jag att det engelska uttalet är bra nog för pop-prefixet men kärleken är kanske blind. Jag hoppas innerligt på ett nytt album i år, deras myspace-blogg vittnar om nytt material så sent som i höstas, jag kan helt enkelt inte få nog. Jag utmanar er att försöka sitta still under Fightmusic, som tillsammans med This is Hardcore får den stelaste kisen på tassar. Fightmusic är inte bara låten som klättrat högt upp på min lista över bästa pepp-låtar, förbi Disco Inferno och Cobrastyle, det är även titeln på albumet som rockar din fest, din bussresa och om gud är god, ditt dansgolv.

Klicka på bilden för Spotify-länk.

Frida
2010-01-23 @ 22:19:44
URL: http://blogg.veckorevyn.com/fyndigt

Men tack så hemskt mycket för din kommentar, det var verkligen jätteintressant att läsa om din syn på min blogg! Jättekul att andra som bloggar på lite andra genrer också hittar hit! Har nu kollat igenom din blogg & tycker den är supermysig, här hamnar jag säkert igen! Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0