how you'd love to have a little thing with which to play. but love wont get you very far. today be still your beating heart, you'll have to keep on feeding it tomorrow and tomorrow and tomorrow.


Den här dagen verkade bli så bra när vi tog en tur till Hässleholm, beställde synundersökning till mig och kom ett steg närmre mina nya fina glasögon. Sen köpte mamma en helt fantastiskt söt liten paljetthatt till mig som jag haft på mig hela dagen. Vi hälsade på Millan & Elin och deras underbara kisar och deras halvdöda, soffliggande pojkvänner och blev bjudna på kaffe. Med oss hem sen hade vi kaffebröd från bageriet och tok-mycket godis från macken i Sösdala. Efter lite ris och sötsur kyckling som smakade lika gott idag som igår kom Micke, Eva-Lena & Felix på besök över lite kaffe, men  de åt inte i närheten tillräckligt mycket av alla godsaker vi hade behövt hjälp att bli av med. Sen såg jag och mamma på ett inspelat avsnitt av The Legend of the Seeker som är en jättetöntig fantasy-serie. Jag älskar den!

Innan melodifestivalen gick jag upp för att titta till Facebook. Man kan ju omöjligt veta hur det står till där om man inte tittar efter då och då. Katten i lådan, ni vet. När jag satte mig ner tog jag av mig hatten. Jag tog av mig den och la den fint på hyllan bland de andra hattarna. Det skulle jag aldrig gjort! Det har varit en skitkväll sedan dess, i en ständig kurva neråt. Det var bara ca tre timmar sedan. Nu vågar jag knappt vara uppe längre. Jag tror jag går och lägger mig och läser. Vi ses imorgon. Hoppas jag.
RSS 2.0