Dum i huvudet.

Min portfolio är en katastrof! Den är helt jävla värdelös. Jag behöver seriöst uppdatera den, jag kommer aldrig få ett jobb annars. Jag ska bara invänta en dag då jag känner mig motiverad. Inspirerad. Det är det jobbigaste med att ha ett kreativt yrke, är man inte inspirerad är det inte roligt. Fy fan vad jag gnäller. Så jävla omoget! En käftsmäll skulle jag ha.. Och jag är ju ändå jävligt duktig på det jag gör så vad fan klagar jag om? Och hur många jobb får jag om jag inte söker? Jag kan ju inte undvika att söka de jobben jag har yrkesutbildning till för att jag är rädd att de inte ska tycka om min portfolio! Skulle det vara bättre att söka jobb jag inte vill ha? Jag är helt jävla dum i huvudet..

Ikväll ska jag till My och ha myskväll. Fast hon går på superextremdiet så hon dricker inte öl, utan vatten och hon äter inte chips, utan bananer. Bieffekter av den här dieten är bland andra att man utvecklar mer hår på kroppen och börjar så småningom stundvis gå på knogarna. Men det är hon säkert medveten om, så länge man är smal till beachen liksom.

Nu ska jag duscha för jag luktar illa.

XX
SAn
2009-06-25 @ 20:08:04
URL: http://www.mynameisSAn.blogspot.com

vilken tråkig diet!!



och jag har uträkningen på hur många jobb du får...

hmm...få se nu.....NOLL! ;)

SAn
2009-06-25 @ 20:08:30
URL: http://www.mynameisSAn.blogspot.com

and...

I like you when you smell funny ;)

Maja
2009-06-25 @ 21:48:13
URL: http://justelliot.blogg.se/

höhöhö, very funny, dear;)

emilia
2009-08-06 @ 15:40:12
URL: http://miliaslaviida.blogspot.com

hm, den där ap-dieten skulle jag vilja testa :D

Maja
2009-08-31 @ 13:13:16
URL: http://twitter.com/JustMaja

Jag med! My har lovat att jag ska få receptet. Men du är ju fortfarande i en ålder där vikten rasar om man bara rör lite på sig.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0